Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Αρνητικές γνωμοδοτήσεις σε αιτήματα δημοτών από την Επιτροπή Κυκλοφοριακού Δήμου Σητείας

Αρνητικές γνωμοδοτήσεις σε αιτήματα δημοτών από την Επιτροπή Κυκλοφοριακού Δήμου Σητείας
Πολλά ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακού του Δήμου Σητείας υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου κ. Χαράλαμπου Λεβεντέρη, εκ των οποίων τα περισσότερα αφορούσαν αιτήματα δημοτών.

Η επιτροπή γνωμοδότησε αρνητικά στο αίτημα 10 δημοτών για πεζοδρόμηση της οδού Βουρλιδάκη αλλά και για τη δημιουργία πάρκινγκ στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείων.
Επίσης συζήτησαν αίτημα του Συλλόγου Φαρμακοποιών Λασιθίου με το οποίο ζητεί την πρόβλεψη για θέσεις στάσης έξω από τα φαρμακεία της Σητείας για να εξυπηρετούνται οι πολίτες. «Όταν λέμε θέσεις στάσης σημαίνει ότι περνάει ένα αυτοκίνητο, κατεβαίνει κάποιος επιβάτης και ο οδηγός φεύγει αμέσως. Σε ότι αφορά τις θέσεις στάθμευσης είναι πολύ δύσκολο να γίνουν στη Σητεία διότι δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες στους δρόμους που υπάρχουν κάποια φαρμακεία αφού δεν θα μπορεί να διεξαχθεί ακολούθως η κυκλοφορία», ανέφερε ο κ. Λεβεντέρης. Η Επιτροπή Κυκλοφοριακού γνωμοδότησε αρνητικά και παρέπεμψε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεδομένου ότι και το σχετικό έγγραφο του Συλλόγου Φαρμακοποιών απευθυνόταν προς το συγκεκριμένο όργανο το οποίο θα πρέπει να λάβει απόφαση.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας