Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Συζητήθηκε η στελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σητείας

Συζητήθηκε η στελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σητείας
Στο Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας, εκτός ημερησίας διατάξεως, συζητήθηκε η στελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας και η ανανέωση των αδειών επαγγελματιών λαϊκής αγοράς.
Συγκεκριμένα κατόπιν σχετικής εισήγησης του Δημάρχου κ. Θοδωρή Πατεράκη το σώμα αποφάσισε να ζητήσει από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση την έγκριση της πρόσληψης προσωπικού με δίμηνη σύμβαση -βάσει του νόμου- ενός Αρχιτέκτονα, ενός Πολιτικού Μηχανικού, ενός Τοπογράφου Μηχανικού, προκειμένου να στελεχωθεί η Τεχνική Υπηρεσία και να καλυφθούν οι μεγάλες ελλείψεις που έχουν προκύψει, δεδομένου ότι αυτήν την περίοδο έχουν τεθεί σε αργία δύο μηχανικοί κι ένας διοικητικός υπάλληλος. Επιπροσθέτως ο κ. Πατεράκης έκανε γνωστό ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία πρόσληψης παλαιότερου διαγωνισμού (ΑΣΕΠ) και κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε την Δευτέρα από το αρμόδιο υπουργείο, εγκρίθηκε η πρόσληψη θέσεων Πολιτικού Μηχανικού, Αρχιτέκτονα και Πληροφορικής, των οποίων η πρόσληψη αναμένεται να γίνει έως το τέλος του έτους. Η λαϊκή
Επίσης εκτός ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε αίτημα των επαγγελματιών της Λαϊκής Αγοράς για την παράταση της διαδικασίας ανανέωσης επαγγελματικών αδειών. Το θέμα το εισηγήθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Λαντζανάκης.
Το Δ.Σ. αποφάσισε την παράταση έως 10 Δεκεμβρίου, καταληκτική ημερομηνία για τη συγκέντρωση και την υποβολή των δικαιολογητικών.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας