Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Οι προσφορές για το υδατοδρόμιο Σητείας

Οι προσφορές για το υδατοδρόμιο Σητείας
Το ΝΠΔΔ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σητείας» ως φορέας διαχείρισης και εκμετάλλευσης της Χερσαίας και Θαλάσσιας Ζώνης του Λιμένα Σητείας διακηρυσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό
δια κλειστών προσφορών για την παραχώρηση άδειας ιδιαιτέρου δικαιώματος χρήσης, μεθ΄ εκτέλεσης έργων, τμήματος χερσαίας ζώνης του Λιμένα Σητείας, έναντι ανταλλάγματος, με αποκλειστικό σκοπό την ίδρυση, κατασκευή, λειτουργία και εκμετάλλευση υδατοδρομίου από τον παραχωρησιούχο, άνευ κόστους για το δημοτικό λιμενικό ταμείο Σητείας κατά τις διατάξεις του Ν. 4146/2013.
Πρόκειται για χωροθετημένο τμήμα της Χερσαίας Ζώνης Λιμένος έκτασης εκατό δύο τετραγωνικών μέτρων και δεκατριών τετραγωνικών εκατοστών (102,13 τ.μ) το οποίο ευρίσκεται εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Σητείας. Η χρονική διάρκεια της παραχώρησης των παραπάνω χώρων ορίζεται σε δέκα έτη αρχόμενη από την ημερομηνία σύναψης της παραχώρησης. Το ελάχιστο αντάλλαγμα για την παραχώρηση του περιγραφόμενου στην παράγραφο Α χώρου ορίζεται στο ποσόν των δεκαεπτά ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο ανά έτος παραχώρησης.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα Σητείας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και ώρα 11.00.
Μέχρι τότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν στο γραφείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας την προσφορά.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας