Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Αν και άστατος, ο καιρός θα επιτρέψει τον εορτασμό της 28ης


Ο καιρός, αν και άστατος για όλη την εβδομάδα, όπως προβλέπει ο μετεωρολόγος Μανόλης Λέκκας, θα επιτρέψει αύριο να γίνουν οι παρελάσεις στην Κρήτη για την 28η Οκτωβρίου.

Για σήμερα θα υπάρχουν κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με διαστήματα καλοκαιρίας και ασθενείς παροδικές βροχές σε όλη την Κρήτη, κυρίως στα βόρεια του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και η έντασή τους θα φτάνει τα 3 και τοπικά τα 4 μποφόρ.
Όπως σημείωσε ο κ. Λέκκας, δεν ενισχύθηκε το βόρειο ρεύμα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο καιρός να παρουσιάζει κατά διαστήματα βελτίωση. Η θερμοκρασία θα φτάνει στους 12 βαθμούς η ελάχιστη, ενώ η μέγιστη θα αγγίζει τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.
Για αύριο Τρίτη, η ημέρα του εορτασμού της εθνικής επετείου θα ξεκινήσει γενικά με καλές καιρικές συνθήκες, ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να αυξηθούν οι νεφώσεις και να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και η έντασή τους θα είναι ασθενής στα 2 με 3 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με της Δευτέρας.
Στο μεταξύ, άστατος θα συνεχίσει ο καιρός να είναι μέχρι και το τέλος εβδομάδας, με διαστήματα παροδικών βροχών, αλλά και διαστήματα βελτίωσης, όπως έδειχναν οι μέχρι χθες προβλέψεις του κ. Λέκκα.
Της Ιωάννας Βλαχάκη

Πηγή : Πατρίς

Συνολικες προβολες σελιδας