Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Με καλές προοπτικές ξεκινάει το Εσπερινό Λύκειο Σητείας

Με καλές προοπτικές ξεκινάει το Εσπερινό Λύκειο Σητείας Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά και για το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Σητείας. Τον καθιερωμένο Αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Αντώνιος Μεταξάκης
στο χώρο του ημερήσιου Γενικού Λυκείου Σητείας, στις εγκαταστάσεις του οποίου λειτουργεί και το Εσπερινό.
Παρέστησαν οι σπουδαστές του σχολείου, το εκπαιδευτικό προσωπικό και η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. κ. Κατερίνα Σκαρβελάκη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Φραγκιαδάκης.
Με καλές προοπτικές ξεκινάει η φετινή χρονιά για το Εσπερινό Λύκειο Σητείας, όπως ανέφερε και ο Διευθυντής του σχολείου κ. Γιώργος Ρεΐζης. Ενθαρρυντικός είναι πρώτα απ' όλα ο αριθμός των νέων- 12 ως τώρα- εγγραφών στην Ά Τάξη καθώς και στις υπόλοιπες. Συνολικά οι φετινοί μαθητές πλησιάζουν τους 50 και είναι περισσότεροι από πέρυσι, 38.
«Αυτό δίνει και σε όλους εμάς δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια γι' αυτό το σχολείο», τόνισε ο κ. Ρεϊζης.
Παράλληλα υπενθύμισε ότι οι τάξεις του Εσπερινού Γενικού Λυκείου είναι τέσσερις κι έχουν δυνατότητα να εγγραφούν μαθητές από κάποιες κατηγορίες, όπως για παράδειγμα στη Γ΄ Τάξη, πρώην μαθητές των ΤΕΛ, όσοι έχουν τελειώσει Α΄ και Β΄ κύκλο ΤΕΕ, ΠΑΣ, Σχολές Μαθητείας, ΤΕΣ.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

 

Συνολικες προβολες σελιδας