Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Αγώνες ιστιοπλοϊας στη Σητεία «Γρηγόρης Χλουβεράκης»

Αγώνες ιστιοπλοϊας στη Σητεία «Γρηγόρης Χλουβεράκης»
Οι δράσεις του φετινού καλοκαιριού ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο με τον 5ο Διασυλλογικό Αγώνα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου με την επωνυμία «Γρηγόρης Χλουβεράκης».
Η διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Σητείας πλέον έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται κάθε χρόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά. Ο αγώνας διεξήχθη και φέτος με εξαιρετική επιτυχία. Οι αγώνες περιελάμβαναν τρεις κατηγορίες σκαφών, τα optimist, laser 4.70 και radial. Είχαν προγραμματιστεί 8 ιστιοδρομίες για την κάθε κατηγορία και έγιναν τελικά 7 για την πρώτη και από 8 για τις άλλες δύο. Συμμετείχαν 53 παιδιά ηλικίας από 7 έως 18 ετών από όλους τους ομίλους της Κρήτης, τους Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους Χανίων, Ηρακλείου, Αγίου Νικολάου, από τους Ναυτικούς Ομίλους Γαζίου και Χανίων και από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σητείας (10 παιδιά).
Στο σύνολό τους οι συμμετέχοντες και οι εκπρόσωποι των ομίλων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους τόσο για την διεξαγωγή των αγώνων, όσο και τη φιλοξενία του Ναυτικού Ομίλου Σητείας. Επεσήμαναν δε ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν και να συμμετέχουν στη διοργάνωση αυτή.
Αλλά και το Εθνικό Στέλεχος Επιτροπής Αγώνων, διαπιστευμένη από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία κ. Ρούλα Φλουρή μίλησε με θερμά λόγια για την δράση του Ναυτικού Ομίλου Σητείας και τη διεξαγωγή των αγώνων. «Η Σητεία διαθέτει έναν υπέροχο στίβο με στρωτούς καιρούς, εξαιρετικούς για ιστιοπλοΐα και αγώνες. Πραγματοποιήθηκε μία άψογη διοργάνωση και ευχαριστούμε τους φιλόξενους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου Σητείας και όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή της», δήλωσε.
Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των αγώνων και της όλης διοργάνωσης, η οποία κύλησε χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς, εξέφρασε και ο κ. Παπαϊωάννου. Ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, το Δήμο, το Λιμεναρχείο, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, τους φορείς και κυρίως τους χορηγούς της διοργάνωσης, «η συμβολή των οποίων είναι καθοριστική ιδιαίτερα στους χαλεπούς οικονομικά καιρούς που διανύουμε», όπως ανέφερε. Και η συγκεκριμένη ήταν μία δύσκολη διοργάνωση που ευτυχώς πήγε πολλά καλά.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

 

Συνολικες προβολες σελιδας