Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Η κυκλοφοριακή μελέτη στην περιοχή Ξεροκαμάρες Σητείας

Η κυκλοφοριακή μελέτη στην περιοχή Ξεροκαμάρες Σητείας Ένα θέμα που συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Σητείας ήταν η παράταση προθεσμίας υποβολής της μελέτης «Επικαιροποίηση κυκλοφοριακής μελέτης πόλης Σητείας
στην περιοχή Ξεροκαμάρες». Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, λευκό ψήφισε ο κ. Σαρίδης.
Σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της διευθύνουσας υπηρεσίας του Δήμου, στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Πατεράκης, και κατόπιν αιτήματος του μελετητή κ. Γιάννη Πετράκη, ζητείται παράταση 45 ημερών υποβολής της μελέτης λόγω ανάγκης τοπογραφικής αποτύπωσης του σηματοδοτούμενου κόμβου (φανάρια) και της υπάρχουσας κατάστασης, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στο σημείο, δεδομένου ότι υπάρχει η πρόταση δημιουργίας κυκλικού κόμβου για να βοηθηθεί η κίνηση των τροχοφόρων στην περιοχή.
Όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι τοποθετήθηκαν δεν έκρυψαν τον προβληματισμό και τη διαφωνία τους για τη διαδικασία γενικότερα των παρατάσεων, εστίασαν στα κυκλοφοριακά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, ανέδειξαν την σπουδαιότητα του θέματος, επεσήμαναν την αναγκαιότητα παρουσίασης το επόμενο χρονικό διάστημα της μελέτης στο Δ.Σ., όπως προβλέπεται από τη διαδικασία και θα γίνει. Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκαν οι κ. Χαράλαμπος Σαρίδης, Νίκος Πλακαντωνάκης, Πέτρος Δημητροπουλάκης, Γιάννης Κατσαράκης και η κ. Ιωάννα Φουρναράκη.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

 

Συνολικες προβολες σελιδας