Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Τα νέα συμβούλια των Επιτροπών του Δήμου Σητείας

Τα νέα συμβούλια των Επιτροπών του Δήμου Σητείας Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας συγκροτήθηκαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Ν.Π.Δ.Δ. και των επιχειρήσεων του Δήμου.

Τα νέα Δ.Σ. διαμορφώνονται ως εξής:
- Στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιάννης Δρακάκης και μέλη ο Μιχάλης Αντωνιδάκης, ο Κωνσταντίνος Λογκάκης, ο Γιώργος Μαριδάκης και η Σταυρούλα Καράμπελα και οι Διευθυντές του 1ου κ. Κουφάκη, του 4ου Δημοτικού Σχολείου κ. Γαϊτανάκης, του Παλαικάστρου κ. Κοντογιαννάκης και εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σητείας. Η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δ.Σ. κ. Καράμπελα απουσίαζε από τη συνεδρίαση για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο είχε εκφράσει με επιστολή της στο προεδρείο του Δ.Σ. την επιθυμία της να συμμετέχει σε επιτροπές, η μείζων μειοψηφία αποδέχτηκε το αίτημά της και προτάθηκε στη συγκεκριμένη επιτροπή.
- Στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιάννης Χατζηνάκης και συμμετέχουν ο Νίκος Λαντζανάκης, ο Παύλος Χριστοδουλάκης, η Στέλλα Αϊλαμάκη, ο Νίκος Πλακαντωνάκης, οι Διευθυντές του 1ου Γυμνασίου Σητείας κ.Ρουσομουστακάκης, του 2ου Γυμνασίου κ. Τσαντάκης, του Γενικού Λυκείου Σητείας κ. Ταμπουρατζής, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου, του Συλλόγου του ΕΠΑΛ καθώς και της μαθητικής κοινότητας του Γενικού Λυκείου Σητείας.
- Στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Νίκος Λογκάκης και μέλη ο Νίκος Τσαντάκης και ο Γιάννης Κακουράκης.
Επίσης εξελέγησαν κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι της μειοψηφίας που θα συμμετέχουν στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου, η Κατερίνα Σκαρβελάκη και ο Νίκος Πλακαντωνάκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας