Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Τα νέα συμβούλια των Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Σητείας

Τα νέα συμβούλια των Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Σητείας
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας συγκροτήθηκαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου.
Τα νέα Δ.Σ. διαμορφώνονται ως εξής:

- Στη ΔΕΥΑΣ: Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιάννης Χατζηνάκης, Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Σκαρβελάκης και μέλη ο Δημήτρης Φραγκιαδάκης, η Θεονύμφη Σφενδυλάκη και ο κ. Κατσούλης εκπρόσωπος των εργαζομένων της επιχείρησης.
- Στο ΔΟΚΑΣ Πρόεδρος παραμένει ο Λεωνίδας Τερζής, Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Βασίλης Βοβατζάκης και μέλη οι Ιωάννα Φουρναράκη, Πέτρος Δημητροπουλάκης, Νίκος Καραμανωλάκης, Κατερίνα Γουλιέλμου, Ανδρέας Μουτάκης, Νίκος Τσαντάκης, Βάσω Καραβελάκη κι ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων που θα προταθεί.
- Το νέο Δ.Σ. της ΜΑΔΕΣ αποτελείται από τους Μανόλη Φουντοραδάκη, που προτάθηκε για Πρόεδρος, Γιάννη Χατζηνάκη, Μιχάλη Καπελάκη, Δημήτρη Αγγελετόπουλο, Εμμανουήλ Παπαδάκη, Κωνσταντίνο Κεκερίδη, Ειρήνη Κουνελάκη, Μαρία Τσιμιτάκη, Γιώργο Ξυπολιτάκη.
- Στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σητείας Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Θοδωρής Πετρουλάκης, Αντιπρόεδρος ο Μιχάλης Αντωνιδάκης και μέλη η Κατερίνα Σκαρβελάκη, ο Νίκος Πλακαντωνάκης, η Κατερίνα Κατσικαλάκη, ο Δημήτρης Τσιριγώτης καθώς και εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Σητείας (είθισται ο εκάστοτε Λιμενάρχης).
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας