Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχές και συγχαρητήρια από τη ΝΟ.Δ.Ε. Λασιθίου

Ευχές και συγχαρητήρια από τη ΝΟ.Δ.Ε. Λασιθίου
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έγιναν και συνεχίζονται σοβαρές αλλαγές, διοικητικής κυρίως φύσεως, στο Νομό μας και στις τοπικές κοινωνίες. Αναδείχθηκαν νέοι τοπικοί Αυτοδιοικητικοί άρχοντες 5ετούς θητείας, άλλαξαν διοικήσεις Δημοτικών Ν.Π. και στον ΤΟΕΒ Μεραμβέλλου, έγιναν αλλαγές στην Αστυνομία, στο Λιμενικό με την αναβάθμιση των Υπολιμεναρχείων Ιεράπετρας και Σητείας, στα Λιμενικά Ταμεία, στην παιδεία με την ανάδειξη νέων Φοιτητών και την πρόσληψη προσωπικού εκπαίδευσης, βελτιώσεις στα νοσοκομεία με τη λειτουργία της υπερσύγχρονης Νέας Πτέρυγας του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Λασιθίου (Μ.Ε.Θ. και Γυναικολογική), πρόσληψη νέων γιατρών, ανάθεση καθηκόντων Προϊσταμένων μετά από αδράνεια... 6ετίας, κλπ.
Ιδιαίτερη τιμητική και ουσιαστική σημασία για το Νομό μας έχει η ανάθεση από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, του Υφυπουργείου Εργασίας στο Βουλευτή μας Γιάννη Πλακιωτάκη, από τον οποίο προσδοκούμε μεγάλες επιδώσεις και να καταξιωθεί στους επιφανείς σύγχρονους πολιτικούς, αφήνοντας το θετικό στίγμα του στο Λασίθι.
Με την πεποίθηση ότι κάθε αλλαγή προσφέρει φρεσκάδα, πρόοδο και κυρίως ελπίδα για καλύτερες μέρες στον τόπο μας, τόσον ως άτομο-Πολίτης-κάτοικος του Λασιθίου, αλλά και ως Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λασιθίου, συγχαίρω όλους τους ανωτέρω και τους εύχομαι ανέφελη, ευχάριστη και κυρίως παραγωγική ενασχόληση με το αντικείμενο που τους εμπιστεύθηκε o Λαός ή η Πολιτεία ή οι ίδιοι επέλεξαν, για το καλό του τόπου μας. Ας μην ξεχνούν πως ο χρόνος κυλά γρήγορα, η εξουσία είναι παροδική, οι ευκαιρίες δεν είναι πολλές, τα χρήματα ελάχιστα, τα εμπόδια αμέτρητα, τα συμφέροντα και η διαβολή παντού, το μέλλον αβέβαιο, και πως οι στόχοι επιτυγχάνονται με σκληρή εργασία, με εφαρμογή της λογικής, με ήρεμη προβολή πειστικών επιχειρημάτων, με τη συνεργασία ικανών, πρόθυμων και έντιμων ατόμων.
Δεν πρέπει να μας διαφεύγει η προσφορά των απερχόμενων, οπουδήποτε, ιδιαίτερα σε μια περίοδο πολιτικών αναταράξεων και καθημερινής αβεβαιότητας, οικονομικής δυσπραγίας και του διεθνούς γειτονικού πολεμικού περιβάλλοντος. Τους ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ακόμη κι αν δεν πέτυχαν το επιδιωκόμενο, χωρίς να ξεχνούμε και εκείνους που φυγομάχησαν ή απεμπόλησαν τους αρχικούς στόχους τους....
Τέλος, Δηλώνω την πρόθεση μου να συμβάλλω, με οποιοδήποτε τρόπο (με ή χωρίς χρήση της κομματικής μου ιδιότητας), συνεργαζόμενος με άτομα ή Φορείς, για την πρόοδο του τόπου μας.
Μιχάλης Σταυρακάκης
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Λασιθίου

Πηγή : Ανατολή

 

Συνολικες προβολες σελιδας