Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο 3ο Κ.Ε.Π. Ζήρου

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο 3ο Κ.Ε.Π. ΖήρουΜε τη δέουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου στο 3ο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής (3ο Κ.Ε.Π.) Ζήρου Σητείας
η τελετή παράδοσης παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της μονάδος από τον Σμήναρχο (ΕΑ) κ. Γεώργιο Δημητρόπουλο στον Σμήναρχο (ΕΑ) κ. Γεώργιο Μιχαλάκη, με την παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) κ. Ευαγγέλου Τουρνά.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος προέστη στη σχετική τελετή, περιστοιχούμενος από τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους των Ε΄ και ΣΤ΄ Αρχ. Περιφερειών της Ι. Μητροπόλεως Πρωτ. π. Αντώνιο Τσαγκαράκη και Οικονόμο π. Αθανάσιο Ταρλαντέζο αντίστοιχα, τον Εφημέριο της Ενορίας Ζήρου π. Γεώργιο Φυτρολάκη και τον Αρχιδιάκονο π. Αμβρόσιο.
Στην τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θεόδ. Πατεράκης, ο διατελέσας Διοικητής του 3ου Κ.Ε.Π. Ταξίαρχος (ΕΑ) κ. Κωνσταντίνος Φουσταλιεράκης, ο Διοικητής της Ν.Π.Β. Κυριαμαδίου Πλωτάρχης κ. Γ. Καθεκλάκης, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και Απόστρατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας.
 
Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας