Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ολοκληρώνεται σύντομα το αεροδρόμιο στη Σητεία

Ολοκληρώνεται σύντομα το αεροδρόμιο στη Σητεία
Το Δήμαρχο Σητείας Θοδωρή Πατεράκη επισκέφθηκε χθες το πρωί στο γραφείο του ο Υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής της Ν.Δ. στο Ν. Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα της περιοχής, που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε απαιτείται προετοιμασία για να προχωρήσουν.
Ένα από αυτά ήταν και η ολοκλήρωση του νέου αεροσταθμού του Δημοτικού αεροδρομίου Σητείας.
Όπως αναφέρθηκε, το βασικό κτίριο ολοκληρώνεται σε ένα μήνα, όμως είναι αναγκαία και η προμήθεια -από την Πολιτική Αεροπορία- του απαραίτητου εξοπλισμού (ξενοδοχειακός, γραφείων), που δεν έχει προβλεφθεί στην εν εξελίξει εργολαβία, προκειμένου το κτίριο, όταν παραδοθεί, να είναι λειτουργικό. Στην κατεύθυνση αυτή ανταλλάχτηκαν απόψεις και έλαβαν χώρα τηλεφωνικές επαφές του κ. Πλακιωτάκη με τους αρμοδίους για να ολοκληρωθεί το κτίριο, αλλά και να προχωρήσει άμεσα και η προμήθεια του εξοπλισμού, ώστε την επόμενη περίοδο το αεροδρόμιο να είναι πλήρως οργανωμένο.
Επίσης ετέθη η επέκταση του αεροδιαδρόμου, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα προσέγγισης αεροσκαφών χωρητικότητας άνω των 200 ατόμων.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή


Συνολικες προβολες σελιδας