Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Γεμάτα ήταν όλα τα ξενοδοχεία για το τριήμερο του 15Αύγουστου

Γεμάτα ήταν όλα τα ξενοδοχεία για το τριήμερο του 15Αύγουστου
Πολύ αυξημένη ήταν η κίνηση στην πόλη της Σητείας λόγω και της άφιξης πολλών απόδημων τις τελευταίες ημέρες και γενικότερα Ελλήνων επισκεπτών, που επέλεξαν την περιοχή για να περάσουν το τριήμερο ή και τις διακοπές του Αυγούστου.

Πληρότητα, που αγγίζει το 100%, παρουσίασαν τα ξενοδοχεία αυτές τις ημέρες, γεγονός που επιφέρει ικανοποίηση στους εμπλεκόμενους στον τομέα του τουρισμού και γενικότερα στην τοπική κοινωνία.
Ικανοποίηση εκφράζεται και από την πλευρά του Δήμου. Ο Δήμαρχος κ. Θοδωρής Πατεράκης απευθύνει ευχαριστίες προς όλους όσοι επέλεξαν την περιοχή για να γιορτάσουν το Δεκαπενταύγουστο και να περάσουν τις διακοπές τους.
«Βρισκόμαστε στην κορύφωση της καλοκαιρινής περιόδου. Είναι θετικό ότι καταγράφεται μεγάλη επισκεψιμότητα στην περιοχή μας και ευχαριστούμε τους επισκέπτες που την επέλεξαν για τις διακοπές τους, έστω και ολιγοήμερες. Αυτό δείχνει ότι ο Δήμος Σητείας λαμβάνει μία επιπλέον ψήφο εμπιστοσύνης όσον αφορά και το κομμάτι των διακοπών.
Οι φυσικές ομορφιές του τόπου μας συνεχώς γίνονται περισσότερο γνωστές μέσα από μεγάλη προσπάθεια και καλή δουλειά που έχει γίνει από την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου μας που αποδίδει σιγά- σιγά καρπούς. Το γεγονός ότι για πρώτη φορά ίσως έχουμε 100% πληρότητα την περίοδο του Αυγούστου μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε και μας ικανοποιεί γιατί βλέπουμε ότι οι κόποι ανταμείβονται», επεσήμανε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας