Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας
Χθες το μεσημέρι συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας. Εντός ημερήσιας διάταξης το Δ.Σ. ενέκρινε αρχικά τον 1ο ανακεφαλαιωτικό πίνακα του έργου «Ολοκληρωμένες δράσεις για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας Δημοσίων Χώρων (Ο.Σ.Α.Α περιοχής Ξεροκαμάρες).
Αποφάσισε τη χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «Βελτίωση αρδευτικού Τοπικής Κοινότητας Παπαγιαννάδων» κατά 6 μήνες δηλαδή μέχρι 27/1/15. Η απόφαση ήταν ομόφωνη. Ωστόσο ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θοδωρής Πετρουλάκης τόνισε ότι «πρέπει να τεθεί προϋπόθεση αυστηρής τήρησης του χρονοδιαγράμματος, που έχει κατατεθεί στην Τεχνική Υπηρεσία από πλευράς εργολάβου, κάτι που δε συνέβη την προηγούμενη περίοδο».
Επίσης συζητήθηκε η έγκριση εκτέλεσης του έργου «Δίκτυο πυρόσβεσης φαραγγιού Ρίχτη». Πρόκειται για ένα έργο πυρόσβεσης που αφορά την εγκατάσταση ενός αγωγού, θαμμένου κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί από τα Έξω Μουλιανά προς τον Ρίχτη. Θα δίνει τη δυνατότητα υδροληψίας των πυροσβεστικών οχημάτων σε περίπτωση πυρκαγιάς στην περιοχή του φαραγγιού και θα κοστίσει περίπου 20.000 €.
Εγκρίθηκε και η 4η αναμόρφωση προϋπολογισμού 2014 με βασικό ποσό αυτό των 75.000 €, που θα διατεθεί για την αποκατάσταση του αρδευτικού δικτύου -που καταστράφηκε λόγω της πρόσφατης μεγάλης πυρκαγιάς- του Χανδρά.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή
 

Συνολικες προβολες σελιδας