Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ενημέρωση στη Σητεία για τις νέες υπηρεσίες του Επιμελητηρίου

Ενημέρωση στη Σητεία για τις νέες υπηρεσίες του Επιμελητηρίου
Με σκοπό την ενημέρωση των ντόπιων επιχειρηματιών για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και την ανάπτυξη νέων και με στόχο την μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη υποστήριξη των Μικρομεσαίων,
το Επιμελητήριο Λασιθίου πραγματοποίησε εκδήλωση στην Σητεία. Αντίστοιχες εκδηλώσεις- εσπερίδες διαβούλευσης έχουν προηγηθεί κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Άγιο Νικόλαο και στην Ιεράπετρα.
Η Αντιπρόεδρος και ο Ειδικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Νατάσσα Πλακάκη και κ. Ευάγγελος Δουλουφάκης αναφέρθηκαν στα νέα δεδομένα. Ακολούθησαν σχετικές τοποθετήσεις και ερωτήματα των παρισταμένων με αποτέλεσμα να διεξαχθεί μία ουσιαστική περίπου τριών ωρών συζήτηση.
Τέθηκαν αρκετά ζητήματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο γενικότερα και της περιοχής της Σητείας ειδικότερα, από το παράνομο εμπόριο μέχρι το μεγάλο πρόβλημα των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΑΕΕ. Όλοι οι παριστάμενοι εξέφρασαν τη μεγάλη αγωνία τους για τη διαμορφούμενη κατάσταση ως απόρροια της συνεχόμενης οικονομικής κρίσης και ζήτησαν τη στήριξη του Επιμελητηρίου.
Η κ. Πλακάκη υποσχέθηκε να πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την πορεία των μέχρι τότε δράσεων του Επιμελητηρίου και για τις εργασίες προώθησης του, αλλά και απαρίθμηση των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει.
«Η συγκεκριμένη εκδήλωση», όπως δήλωσε ο κ. Δουλουφάκης, «εντάσσεται στο πλαίσιο μίας επαναπροσέγγισης του Επιμελητηρίου με τα μέλη του, έχοντας διπλό στόχο. Αφ' ενός την ενημέρωση για τις νέες υπηρεσίες και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Επιμελητήριο για να στηρίξει την επιχειρηματικότητα στο Νομό κι αφ' ετέρου τη διαβούλευση με τα μέλη του ώστε να προκύψει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος τους.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας