Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Στήριξη των επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Λασιθίου

Στήριξη των επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Λασιθίου
Ενημερωτική σύσκεψη με αντικείμενο την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των παρεχόμενων από το Επιμελητήριο Λασιθίου υπηρεσιών προς τα μέλη του,
ειδικότερα δε προς τις πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας. Αντίστοιχη σύσκεψη είχε προηγηθεί στον Άγιο Νικόλαο και σήμερα Τετάρτη θα ακολουθήσει άλλη μια στη Σητεία.
«Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες παροχές, αλλά και να προσθέσουμε νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στο νέο επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον. Η εποχή που περνάμε είναι δύσκολη και το Επιμελητήριο καλείται να παίξει το ρόλο του αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες υποστηρικτικές προς την εκάστοτε τοπική αγορά και ταυτόχρονα την κοινωνία.
Το Επιμελητήριο έχει υπ' όψιν του προτάσεις για το σκοπό αυτό, ωστόσο εκείνο που χρειάζεται είναι να ακουστούν οι απόψεις της κάθε περιοχής και να καταγραφούν οι ιδιαίτερες ανάγκες και τα προβλήματα και να αναζητηθούν οι αντίστοιχες λύσεις», δήλωσε ο επιστημονικός συνεργάτης του Επιμελητηρίου κ. Βαγγέλης Δουλουφάκης.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν η προβολή της Ιεράπετρας και η αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων, σε συνδυασμό με τα ιστορικά και πολιτισμικά της στοιχεία, την παραγωγή αγροτικών προϊόντων και τον τουρισμό.
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας