Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Κρήτης, εφαρμόζοντας- όπως ανακοίνωσε-  την ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2014
και η οποία δεσμεύει όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού (ανεξάρτητα αν συμμετείχαν όπως όφειλαν ή όχι σε αυτήν), καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Κρήτης (μέλη και μη μέλη του) να προβούν στις ακόλουθες ενέργειες:
Α. Συμπλήρωση της “ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ” (επισυνάπτονται οι οδηγίες για τη διαδικασία κατάθεσης της).
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την αρ. 10766/12-05-14 εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης (ΑΔΑ: ΒΙΦ2Χ-8Τ9), ανεξαρτήτως εάν οι Γενικοί Διευθυντές εκδώσουν ή όχι τις αποφάσεις επιμερισμού, οι υπάλληλοι οφείλουν να συμπληρώσουν τις εκθέσεις αυτοαξιολόγησης μέχρι τις 15 Ιουλίου 2014.
Προκειμένου να δηλώσουμε την κατηγορηματική άρνηση μας σε αυτή την αντισυνταγματική διαδικασία, θα πρέπει μαζικά να εναντιωθούμε στην εφαρμογή αυτής της αξιολόγησης και να μπλοκάρουμε στην πράξη τον Ν.4250/2014.
Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να καταθέσουμε στις Δ/νσεις Διοικητικού δήλωση άρνησης παραλαβής οποιουδήποτε εγγράφου που αφορά την διαδικασία αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένου και του εντύπου αξιολόγησης που ενδεχομένως μας παραδοθεί από την Υπηρεσία μας. Σε καμία περίπτωση δεν παραλαμβάνουμε τα έντυπα αξιολόγησης αλλά κάνουμε επίκληση του αριθμού πρωτοκόλλου κατάθεσης της δήλωσης άρνησης!
Σας καλούμε στην κατάθεση της δήλωσης από την στιγμή που θα δοθεί οποιοδήποτε έγγραφο ή έντυπο αξιολόγησης. Ο σκοπός της παραπάνω δήλωσης άρνησης είναι να κατοχυρωθούμε απέναντι στην άρνηση μας να προχωρήσουμε στη διαδικασία παραλαβής του εντύπου αξιολόγησης από την Υπηρεσία μας.
Β. Συλλογή υπογραφών (ανά διεύθυνση) στο κείμενο της ΑΔΕΔΥ που σας επισυνάπτουμε για την αποδοκιμασία του ν.4250/2014 και αποστολή τους άμεσα στο Δ.Σ. του Συλλόγου.
Γ. Συμμετοχή στην απεργία-αποχή από οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά αυτής της μορφής την αξιολόγηση και η οποία καλύπτεται από την ΑΔΕΔΥ (επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο).
Απαραίτητη προϋπόθεση της επιτυχίας του αγώνα μας είναι η συσπείρωση όλων μας ανεξαρτήτως υπαλληλικής ιδιότητας (Γενικοί Διευθυντές, Διευθυντές, Τμηματάρχες, υπάλληλοι).

Πηγή:  Creta live