Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ – CASTAGNISIA MARE  è MONTI  ΚΟΡΣΙΚΗΣ
 Η υποψήφια διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Κορσικής Mathilde Woillez, σας προσκαλεί  στην παρουσίαση της διδακτορικής της διατριβής με θέμα:
«ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014, και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας.
Στόχος της παρουσίασης είναι η ενημέρωση των φορέων και πολιτών σχετικά με την ανάπτυξη του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας.
Θα παρουσιασθούν τα ευρήματα της μελέτης-συγκριτικής αξιολόγησης μεταξύ της ευρύτερης περιοχής της Σητείας και  της περιοχής Castagniccia Mare è Monti της Κορσικής.
Η μελέτη θα φωτίσει αθέατες πλευρές της τουριστικής εικόνας της Σητείας και παράλληλα θα αναδείξει και θα επισημάνει τις βάσιμες από κάθε άποψη προοπτικές της.
Στο πλαίσιο της συνάντησης-παρουσίασης θα υπάρξει διάλογος όπου θα ακουσθούν απόψεις και θέσεις  τοπικών φορέων, επαγγελματιών του κλάδου, προσωπικοτήτων που συμμετείχαν και συνέβαλλαν  στο αποτέλεσμα της εργασίας, αλλά και πολιτών που επιθυμούν να εκφράσουν τις απόψεις τους.

                                                                                  MATHILDE WOILLEZ

Συνολικες προβολες σελιδας