Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Συνελήφθησαν 4 άνδρες με παράνομα όπλα

Συνελήφθησαν, χθες (27.07.2014) το απόγευμα, στον Άγιο Νικόλαο , από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου
, τέσσερις ημεδαποί , ηλικίας 15 , 27 , 19 και 21 ετών , για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (27.07.2014) το μεσημέρι , οι συλληφθέντες κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο , είχαν προβεί στην φθορά ρυθμιστικών πινακίδων κυκλοφορίας , σε περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ανωτέρω όχημα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν , τρία (3) σπρέι και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος , συνολικού μήκους 45 εκ.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου , προέκυψε ότι οι 27χρονος, 19χρονος και 21χρονος, είχαν προβεί χθες (27.04.2014) τα ξημερώματα, στην αναγραφή συνθημάτων, σε τοίχο σχολικών εγκαταστάσεων στην Ιεράπετρα.

Το προανακριτικό έργο , διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου , ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία , οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Πηγή : lasithi news

Συνολικες προβολες σελιδας