Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Oριστική εκταμίευση 7 εκατ.ευρω για συνέχιση και ολοκληρωση εργασιών κτιριακών εγκαταστάσεων κ.λ.π του αεροδρομίου Σητειας

Εκταμιεύτηκαν τελικά τα  7εκατ.ευρώ περίπου στο λογαριασμό του αναδόχου του έργου κατασκευής των κτιριακών εγκαταστάσεων του αεροδρομίου Σητείας, μετά από την συνεργασία που είχε ο Μιχάλης Καρχιμάκης με τις πολιτικές ηγεσίες του υπουργείου Υποδομών και Ανάπτυξης, προκειμένου να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εργασίες ολοκλήρωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων του αεροδρομίου Σητείας .

Η συμβολή του αεροδρομίου Σητείας ,και τώρα άλλα προπάντων μετά την οριστική ολοκλήρωση του θα προσδώσει μια σημαντική και απαιτούμενη αναπτυξιακή πνοή στην περιοχή άλλα και στον νομό γενικότερα .

Η προσπάθεια μου τονίζει ο κ. Καρχιμάκης,θα συνεχιστεί και για τις  οποίες άλλες εκκρεμότητες που απαιτείται η ολοκλήρωση τους για το καλό και των ανθρώπων και του τόπου .

Ενώ δεν παραλείπει να τονίσει για άλλη μια φορά τον  κρίσιμο και καθοριστικό ρόλο του Ανδρέα Παπανδρέου  το 1994  στην χρηματοδότηση και την πορεία υλοποίησης του έργου όταν  η προηγούμενη κυβέρνηση της δεξιάς ήταν κατηγορηματικά αντίθετη στην κατασκευή του και η επόμενη συνέβαλλε καθοριστικά μόνο στην καθυστέρηση του.

Συνολικες προβολες σελιδας