Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ταξίδεψε ως τη Σητεία το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ταξίδεψε ως τη Σητεία το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Στη Σητεία βρέθηκε ο Πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε μία σύντομη αλλά ουσιαστική συζήτηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας Νίκο Κοζυράκη καθώς και με την Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου Αργυρώ Κολυδάκη.
Η συνάντηση έγινε στο αεροδρόμιο της πόλης και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μίας σύντομης «εκδρομής», μίας βόλτας, όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος, που απόλαυσαν 10 παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού», με την ευγενική χορηγία της αεροπορικής εταιρίας ASTRA που πραγματοποιεί τις πτήσεις Σητεία – Αθήνα και του αεροδρομίου «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ».
Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Γιαννόπουλος επεδίωξε να έρθει σε επαφή με τη Δημοτική Αρχή προκειμένου να ενημερώσει για τους μελλοντικούς στόχους του οργανισμού σε ότι αφορά τη δράση του στο νησί και βέβαια στο Δήμο Σητείας. «Κάναμε μία βόλτα ουσιαστικά με τα παιδιά. Αισθάνθηκα όμως την υποχρέωση να έρθω σε επαφή με τις αρχές του τόπου και να μιλήσουμε για τα όσα προγραμματίζουμε άμεσα με την συνδρομή όλων των κατοίκων του νησιού», ανέφερε.
Όπως έκανε γνωστό ο κ. Γιαννόπουλος, «το Χαμόγελο του Παιδιού» θα λειτουργήσει παγκρήτια. Στην κατεύθυνση αυτή στόχος είναι η δημιουργία υποδομών ώστε να στηριχθούν και να βοηθηθούν ακόμα περισσότερα παιδιά.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας