Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Εγκαινιάστηκε η εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων στις Λιθίνες (Video)

8.05 shteia ΜΨ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΛΙΘΙΝΩΝ
Εγκαινιάστηκε η Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων των Λιθινών του Δήμου Σητείας, ένα έργο πολύ σημαντικό,
όπως τονίζεται από τους υπευθύνους, το οποίο θα συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής αλλά και του περιβάλλοντος.
Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκε αρκετός κόσμος, ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Θοδωρής Πατεράκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Θοδωρής Πετρουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Δρακάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Κουρουπάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σητείας Γιάννης Σφενδουράκης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Λιθινών, Πεύκων, Παπαγιαννάδων κύριοι Χατζάκης, Λαντζανάκης και Δασκαλάκης αντίστοιχα, ο ανάδοχος του έργου Γιώργος Διαλυνάς κι άλλοι.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και ενημέρωση από τους αρμοδίους για τον τρόπο λειτουργίας και την σκοπιμότητα του βιολογικού που πρόσφατα ολοκληρώθηκε και ξεκίνησε η λειτουργία του.
Ο κ. Πετρουλάκης έκανε λόγο για ένα πολύπαθο έργο που ξεκίνησε επί Δήμου Μακρύ Γιαλού το 2009 – η πρώτη φάση του έργου – υπήρξαν καθυστερήσεις και τα τεύχη της μελέτης παρελήφθησαν από τη ΔΕΥΑΣ, μετά την προσάρτηση των τεσσάρων Τοπικών Κοινοτήτων στο Δήμο Σητείας τον Αύγουστο του 2012. «Αμέσως τα επικαιροποιήσαμε, λάβαμε τις συγκεκριμένες αδειοδοτήσεις, εντάξαμε το έργο, το δημοπρατήσαμε τον Απρίλιο του 2013 και το ολοκληρώσαμε.»
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή
Video : StudioVai


Συνολικες προβολες σελιδας