Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Με δωρεές άρχισαν οι εγγραφές στο κοινωνικό ιατρείο


Άρχισαν οι εγγραφές των ενδιαφερόμενων στο κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο Σητείας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία θα αποδεικνύουν ότι ο ενδιαφερόμενος δικαιούται των υπηρεσιών του νεοσύστατου φορέα.

Αξίζει να τονιστεί ότι το κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο Σητείας είναι έτοιμο να λειτουργήσει, χωρίς προβλήματα. Διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό, ειδικά μετά από την απόφαση καρδιολόγου της περιοχής, που αποφάσισε να δωρίσει τα μηχανήματα του, επειδή συνταξιοδοτήθηκε.

Παράλληλα, διαθέτει πολλά φάρμακα, προσφορά των Σητειακών, ενώ έχει εξασφαλιστεί η συνεργασία με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, όπως και με όλα τα φαρμακεία της Σητείας.

Όλοι οι γιατροί της Σητείας δέχτηκαν με μεγάλη χαρά να συνεργαστούν με το κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες τους.



Του Μανόλη Τσαγκαράκη
Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας