Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται το τρίτο Παγκρήτιο Forum, το
Σάββατο 22 Μαρτίου σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Διεθνές Εκθεσιακό
Κέντρο Κρήτης.
Ελαιόλαδο, κρασί, αρωματικά φυτά του νησιού και όχι μόνο κερδίζουν
τη γεύση χιλιάδων επισκεπτών του νησιού, με τα ξενοδοχεία να αποτελούν
τους πρεσβευτές της Κρητικής διατροφής στο εξωτερικό.
Όπως τόνισαν ομιλητές, πρόκειται για επιτυχημένη πρωτοβουλία η
οποία ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια, όπου συνολικά 150 ξενοδοχειακές
μονάδες του νησιού έκλεισαν σημαντικές συμφωνίες με 350 παραγωγούς.
Και φέτος θα πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις ξενοδόχων και
παραγωγών της Κρήτης, με στόχο τόσο τη προώθηση των Κρητικών προϊόντων
όσο και την ανάπτυξη και εξωστρέφεια της τοπικής οικονομίας.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Φόρουμ, το οποίο
αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική οικονομία, μέχρι τις 14 Μαρτίου.
Πηγή : Νέα Κρήτη