Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Βασανιστικός ο άνεμος για τους λουόμενους

Προβλήματα προκαλούν στους λουόμενους αλλά και στις σχετικές επιχειρήσεις αναψυχής οι ισχυροί άνεμοι  πνέουν σε όλη την Κρήτη από την αρχή της καλοκαιρινής σαιζόν.
Παρότι η απόδραση στις κοντινές παραλίες είναι καθημερινή  ο χρόνος παραμονής ειδικά σε εκείνες που είναι πιο εκτεθειμένες στον άνεμο έχει σαφώς μειωθεί ,με ότι αυτό συνεπάγεται για τον τζίρο των επιχειρήσεων.


Λύσεις για αναψυχή όπως λένε οι πολίτες υπάρχουν τα χρήματα μπορεί να μην είναι πολλά όμως η διάθεση μετράει  αφού όπως είναι γνωστό το Κρητικό καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με  αποδράσεις και  ώρες ξενοιασιάς.



Οι κρητικοί πάντως περιμένουν πως και πως η ένταση  των ισχυρών ανέμων να μειωθεί τις επόμενες  ημέρες καθώς πολλοί  ήδη βρίσκονται στην μέση της καλοκαιρινής τους άδειας και επιθυμούν διακοπές που να είναι ήρεμες σε όλα τους
Πηγή : Nέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας