Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων στη Σητεία

Ο διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη απέστειλε προς τον Βουλευτή Λασιθίου και Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη την ακόλουθη επιστολή:
«Αξιότιμε κ. Καρχιμάκη,
Με την από 15/12/2010 σχετική επιστολή σας, εξηγούσατε την αναγκαιότητα ίδρυσης Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων στη Σητεία.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, λαμβάνοντας υπόψη τις μεγάλες τουριστικές μονάδες, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργούν στη συγκεκριμένη περιφέρεια, αλλά και τη γενικότερη αναγκαιότητα για παροχή ασφάλειας στη συγκεκριμένη περιοχή, απεφάσισε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δημιουργηθεί Κλιμάκιο Αστυνομικών Επιχειρήσεων στη Σητεία.
Κατόπιν τούτου, με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί φορείς υλοποίησαν άμεσα την απόφαση αυτή.
Έτσι λοιπόν με σχετική απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ιδρύθηκε και λειτουργεί ήδη Κλιμάκιο Αστυνομικών Επιχειρήσεων με έδρα τη δημοτική ενότητα Σητείας και εδαφική δικαιοδοσία τη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Σητείας».

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας