Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Κλοπών συνέχεια... στην Ιεράπετρα

Δύο κλοπές χρηματικών ποσών, σημειωθήκαν στην περιοχή της Ιεράπετρας, με τον αριθμό των κρουσμάτων να αυξάνεται καθημερινά.
Η πρώτη σημειώθηκε νωρίς το πρωί, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της πόλης της Ιεράπετρας. Την ώρα που η παθούσα νεαρή κοπέλα, προσπαθούσε να σταθμεύσει το ποδήλατο της, επιτήδειος ληστής, αγνοώντας τον κόσμο που υπήρχε γύρω του, άρπαξε το πορτοφόλι της από το καλαθάκι του ποδηλάτου της και εξαφανίστηκε.
Η δεύτερη κλοπή, έγινε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στον Ξηρόκαμπο Ιεράπετρας. Σε αυτή τη περίπτωση, άτυχος στάθηκε ένας άνδρας μεγάλης ηλικίας, ο οποίος μετά από μια ανάληψη 12.000€ που πραγματοποίησε λίγο νωρίτερα, επέστρεψε στο σπίτι του με σκοπό να αφήσει εκεί τα χρήματα του. Τη στιγμή όμως που έβγαινε από το αυτοκίνητο του και πριν καλά καλά προλάβει να εισέλθει στην οικεία του, άγνωστοι άρπαξαν τα χρήματα από το κάθισμα του συνοδηγού όπου τα είχε αφήσει και φυσικά... εξαφανίστηκαν.
Και στις δύο περιπτώσεις, έγινε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιεράπετρας από τους παθόντες, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα μέχρι αυτή την ώρα.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας