Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Έκλεψαν χρήματα από υπερήλικη στη λαϊκή Αγίου Νικολάου

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, αξιολογώντας πληροφορίες που περιήλθαν στην Υπηρεσία τους και μετά από επισταμένες αναζητήσεις, εντόπισαν τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης 1 Ιουνίου και προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου δύο αλλοδαπές υπηκόους Βουλγαρίας, ηλικίας 21 και 20 ετών αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση, χρησιμοποιώντας την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από την τσάντα υπερήλικης ημεδαπής που βρισκόταν στο χώρο της λαϊκής, το χρηματικό ποσό των 200 € σε διάφορα χαρτονομίσματα, το οποίο ανευρέθηκε πάνω τους, κατασχέθηκε και στη συνέχεια αποδόθηκε στην παθούσα.
Δράστιδες που έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Ρεθύμνου με την ίδια ως άνω παραβατική συμπεριφορά, συνελήφθησαν και με τη σχηματιζόμενη σε βάρος τους ποινική δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου ερευνάται περαιτέρω η τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη και άλλων αξιοποίνων πράξεων στην περιφέρειά μας με τον ίδιο τρόπο δράσης.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας