Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σητείας

Στην ίδρυση και σύσταση Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής προχώρησε ο Δήμος Σητείας, με σκοπό μεταξύ άλλων το συντονισμό των εμπλεκομένων και των δράσεων στον τομέα του τουρισμού.
 Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα τουρισμού και Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Μιχ. Αντωνιδάκης ανέφερε ότι ως τώρα δεν είχε γίνει μία ανάλογη προσπάθεια για τον τομέα του τουρισμού, να υπάρξει δηλαδή ένας συντονισμός όλων των φορέων, του Δήμου, των επαγγελματιών, των αναπτυξιακών φορέων, ώστε μέσα από μία συλλογική προσπάθεια να επιλύονται προβλήματα που σχετίζονται με τον τουρισμό και παράλληλα να αναπτυχθεί ένας συνολικός σχεδιασμός για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου.
Ο βασικός σκοπός της Επιτροπής, όπως ανέφερε, είναι η επίτευξη εκείνης της μορφής τουριστικής ανάπτυξης που θα έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό τομέα με το μικρότερο δυνατό κόστος.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας