Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Στη Σητεία συνεργείο της France 3 για την κρητική διατροφή

Στο πλαίσιο των δράσεών του για την προβολή της περιοχής ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας φιλοξένησε και υποστήριξε συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης της Γαλλίας France 3 με επικεφαλής την Ελληνο-γαλλίδα δημοσιογράφο Έφφυ Τσαλίκα.
Θέμα ήταν η κρητική διατροφή και η παχυσαρκία, ιδιαίτερα ο παλιός και ο νέος τρόπος διατροφής των κατοίκων της Κρήτης, το ελαιόλαδο, τα τοπικά προϊόντα και ο τρόπος ζωής. Το συνεργείο έκαμε λήψεις και πήρε συνεντεύξεις στην πόλη της Σητείας, στο Παλαίκαστρο, στη Μονή Τοπλού και τις βιολογικές καλλιέργειες της περιοχής και σε άλλα σημεία.
Το θέμα θα προβληθεί προσεχώς στο πλαίσιο της εκπομπής «Λεωφόρος της Ευρώπης», που ασχολείται με το «παράδοξο» και έχει πολύ υψηλό δείκτη τηλεθέασης. Το συνεργείο αποκόμισε πολύ καλές εντυπώσεις από την περιοχή και θα επανέλθει και για άλλα θέματα.
Πρόσφατα επίσης ο ΟΑΣ προσέλκυσε και στήριξε πέντε δημοσιογράφους ειδικών εφημερίδων και περιοδικών από το Παρίσι, το Λονδίνο και την Αθήνα, οι οποίοι έχουν ήδη δημοσιεύσει θετικά σχόλια και εντυπώσεις για την περιοχή.
Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών ο ΟΑΣ ετοιμάζει επιπλέον νέες εκδηλώσεις καθώς και έκδοση νέων, επικαιροποιημένων και ανανεωμένων μέσων προβολής.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας