Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2026

Ιεράπετρα: Στο νοσοκομείο 71χρονη μετά από άγριο ξυλοδαρμό – Συνελήφθη ο σύντροφός της

 https://www.neakriti.gr/sites/default/files/styles/full/public/2026-09/spiti%20voulgaroi.jpg.webp?itok=KB1uFG16

Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Ιεράπετρα, με θύμα μία 71χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Ο σύντροφός της συνελήφθη από την Αστυνομία, ενώ η υπόθεση διερευνάται

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο άγριος ξυλοδαρμός 71χρονης γυναίκας, η οποία χτυπήθηκε ανελέητα με γροθιές στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματός της, από τον σύντροφό της, γύρω στις 7 σήμερα το απόγευμα της Τρίτης (22/9), στην πόλη της Ιεράπετρας.

Σπίτι Βία Βούλγαροι Ιεράπετρα

Ειδικότερα, η 71χρονη υπήκοος Βουλγαρίας με τον σύντροφό της και άλλους φίλους μένουν τους τελευταίους μήνες σε εγκαταλελειμμένο διώροφο σπίτι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, κοντά στην παιδική χαρά «Γιώργος Διαλεκτάκης» και δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στη γειτονιά, λόγω του ότι οι περισσότεροι της παρέας, καταναλώνουν όλη την ημέρα αλκοολούχα ποτά και σε κατάσταση μέθης καυγαδίζουν, με συνέπεια να δέχονται συνεχώς καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Σήμερα το απόγευμα, ενώ ο σύντροφος του θύματος, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, έξω από το σπίτι τους, άρχισε να την χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο και το περιστατικό έγινε αντιληπτό από περιοίκους οι οποίοι κάλεσαν αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Άνδρες του ΑΤ Ιεράπετρας, έφτασαν αμέσως στο σημείο, συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος κρατείται στο ΑΤ, ενώ η 71χρονη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Αύριο και ανάλογα το πώς θα εξελιχθεί η προανάκριση που ενεργεί το ΑΤ Ιεράπετρας, η υπόθεση θα σταλεί στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.

Αυθαίρετη κατάληψη

Στο μεταξύ οι καταγγελίες των περιοίκων μιλούν για μία απίστευτη κατάσταση, μέσα σε ένα σπίτι που δεν έχει ούτε νερό, ούτε ρεύμα, το οποίο έχει καταληφθεί αυθαίρετα από αυτή την ομάδα των αλλοδαπών.

Οι ιδιοκτήτες του ακινήτου δεν ζουν στην Ιεράπετρα και προφανώς δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στο σπίτι τους. Οι υγειονομικές υπηρεσίες και οι κοινωνικοί λειτουργεί του δήμου Ιεράπετρας, σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνουν αύριο ή μεθαύριο την σχετική αυτοψία και δεν αποκλείεται το σπίτι αυτό, το οποίο αποτελεί υγειονομική βόμβα, να σφραγιστεί.

  Πετάσης Νίκος

Πηγή : Nέα Κρήτη 

Συνολικες προβολες σελιδας