
Μια ακόμη όμορφη καλοκαιρινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σητείας «Βιτσέντζος Κορνάρος» την Πέμπτη 16 Ιουλίου, όπου τα παιδιά ανακάλυψαν πως τα βιβλία δεν κρύβουν μόνο ιστορίες, αλλά και έναν ολόκληρο κόσμο γνώσης!
Με αφορμή τα δικά τους αμέτρητα «γιατί», γνώρισαν βιβλία γνώσεων, λεξικά και εγκυκλοπαίδειες, έψαξαν απαντήσεις, συνεργάστηκαν, έπαιξαν με τις λέξεις, παρουσίασαν ενδιαφέρουσες πληροφορίες με δημιουργικό τρόπο και άφησαν τη φαντασία τους να ταξιδέψει στο… μυαλό ενός συγγραφέα!
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τον ενθουσιασμό, τη συμμετοχή και τις υπέροχες ιδέες τους! Συνεχίζουμε το καλοκαιρινό μας ταξίδι στον κόσμο των βιβλίων και της δημιουργίας, με πολλές ακόμη εκπλήξεις!












