Σελίδες

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2025

Συνάντηση του Δημάρχου με τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Σητείας (Video)

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2025/09/hethej-e1759162922449.jpg

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης μέλη του Ναυτικού Ομίλου μετά και την κατάκτηση σημαντικών διακρίσεων κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου γεγονός που τους οδηγεί με αξιώσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP που θα διεξαχθεί στο Αμπού Ντάμπι.
 
Ο Δήμαρχος Σητείας για μια ακόμα φορά εξήρε την προσπάθεια που γίνεται στον Όμιλο ο οποίος μέσα στην συνολική του δράση, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ανέπτυξε και το άθλημα της όρθιας σανιδοκωπηλασίας (Sup), δίνοντας ένα ισχυρό ερέθισμα αθλητικής ενασχόλησης αλλά και ενισχύοντας την εξωστρέφεια του Δήμου με σημαντικές διοργανώσεις.
 
Παραμένει δέσμευση και υποχρέωση της παρούσας Δημοτικής Αρχής η στήριξη των αθλητικών σωματείων του Δήμου αλλά και όλων των μεμονωμένων αθλητών που καταβάλουν "τιτάνια" προσπάθεια μέσα σε αντίξοες συνθήκες και καταφέρνουν πάντα να μας κάνουν υπερήφανους.