
Η Seatrade Europe 2025 είναι μια από τις δύο μεγαλύτερες έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο στην οποία συμμετέχουν ενδιαφερόμενοι φορείς προκειμένου να εξευρεθούν νέες ευκαιρίες δικτύωσης καθώς και επιχειρηματικές δυνατότητες στην αγορά της κρουαζιέρας.
Η Σητεία εκπροσωπούμενη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣ κ Κώστα Βασιλάκη και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ Μανώλη Αιλαμάκη είχε την δυνατότητα κατά τη διάρκεια της έκθεσης σημαντικών επαφών σε συνέχεια των πρωτοβουλιών οι οποίες είναι ήδη σε εξέλιξη με στόχο την καθιέρωση του Λιμανιού της Σητείας ως έναν σημαντικό προορισμό κρουαζιέρα.
Αποτελεί δέσμευση και άμεση προτεραιότητα της παρούσας Δημοτικής Αρχής η πολύπλευρη ανάπτυξη του Λιμένα της Σητείας ο οποίος έχει όλα τα εχέγγυα να δώσει οικονομική, κοινωνική και επιχειρηματική ώθηση στην ευρύτερη περιοχή.