![](https://backoffice.sitia.gr/files/items/1/11586/daskalakis_sismoi.jpg?rnd=1738769778)
Ο κ Δασκαλάκης επισημαίνει για μια ακόμα φορά τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να ενημερώνονται οι πολίτες, που δεν είναι άλλος παρά μόνο μέσω των επίσημων φορέων.
Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωση που παρέχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα από την Πολιτική Προστασία του Δήμου είναι αναγκαία και πάντα χρήσιμη.
Από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σητείας και της Πολιτικής Προστασίας δίδεται έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση όταν οι συνθήκες το καλούν, για να γνωρίζουν οι πολίτες πως θα πρέπει να αντιδράσουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από ένα έκτακτο φυσικό φαινόμενο, καθώς και τα σχέδια που εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
Σύμφωνα με τον κ Δασκαλάκη, έκτακτη σύσκεψη του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 13.00 προκειμένου να ενημερωθούν φορείς, σχολεία και κάθε ενδιαφερόμενος.