Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Καθολική αποχή μαθητών και εκπαιδευτικών από τις αίθουσες και υποδοχή του Διευθυντή Εκπαίδευσης Λασιθίου στο 3 ο ΔΣ Σητείας

  https://www.alfavita.gr/sites/default/files/styles/default/public/2023-01/sxoleio-taksi.jpg?itok=irJe9k90

Γονείς εκπαιδευτικοί και μαθητές της Σητείας απέχουν καθολικά από όλα τα σχολεία της Σητείας για τέταρτη μέρα αντιδρώντας στην αντιπαιδαγωγική απόφαση του Διευθυντή ΠΕ Λασιθίου και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης

να συγχωνεύσουν 6 τμήματα στην περιοχή μας. Οι κινητοποιήσεις , οι συναντήσεις με το Διευθυντή Εκπαίδευσης ΠΕ και τον Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης βρήκαν τοίχο στην εμμονική άρνηση τους να διχοτομήσουν τα συγχωνευμένα τμήματα της Σητείας .

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα ! Η καθολική αποχή μαθητών και εκπαιδευτικών θα συνεχιστεί μέχρι να πάρουν πίσω όλες τις αντιπαιδαγωγικές αποφάσεις τους.

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων της Σητείας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Σητείας «ο Μύσων» καλούν όλους τους γονείς και εκπαιδευτικούς σε συνάντηση θερμής υποδοχή του Διευθυντή ΠΕ Λασιθίου έξω από το 3ο ΔΣ Σητείας την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 π.μ.



Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Σητείας « ο Μύσων» & Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Σητείας

Συνολικες προβολες σελιδας