Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Ο Δήμαρχος Αθηνών και υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, στα πλαίσια της πρόσφατης περιοδείας του σε όλη την Κρήτη, επισκέφθηκε το πανηγύρι της Χρυσοπηγής Σητείας

 

Ο Δήμαρχος Αθηνών και υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, στα πλαίσια της πρόσφατης περιοδείας του σε όλη την Κρήτη, επισκέφθηκε το πανηγύρι της Χρυσοπηγής Σητείας, ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα παραδοσιακά πανηγύρια του Λασιθίου. Η παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για την τοπική κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο καθώς οι κάτοικοι και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά.

 

Ο κ. Δούκας, ευγενικός, προσιτός και φιλικός με τους διοργανωτές και τον κόσμο συζήτησε με πολλούς από τους παρευρισκόμενους, ανταλλάσσοντας απόψεις για την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, αλλά και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες σήμερα.

Η παρουσία του στο πανηγύρι δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς φρόντισε να καταγράψει τη χαρά και τη ζωντάνια της εκδήλωσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ανάρτησε φωτογραφίες από το παραδοσιακό γλέντι, στις οποίες αποτυπώνονται στιγμές αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας και διασκέδασης, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη σχέση του με την Κρήτη και τους κατοίκους της.

Με την επίσκεψή του, ο Χάρης Δούκας απέδειξε  ότι δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις ρίζες και την παράδοση της χώρας, ενώ παράλληλα ενισχύει τους δεσμούς του με τους πολίτες, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πηγή : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας