Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Όλοι πλέον οι επαγγελματίες της Λαϊκής είναι εφοδιασμένοι με POS

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2024/05/x-laikh.jpg

Καλή κινητικότητα κατεγράφη στην Λαϊκή Αγορά της Σητείας. Η κίνηση ήταν ζωηρή από το πρωί και μέχρι το μεσημέρι, κάτι που δεν είναι σύνηθες όπως αναφέρθηκε-με το καταναλωτικό κοινό να εφοδιάζεται με τα προϊόντα που επιθυμεί, έχοντας τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Μεταξύ εκείνων που έτυχαν ιδιαίτερης προτίμησης ήταν τα φασολάκια, τα βλίτα, οι ντομάτες, τα αγγουράκια αλλά και τα φρούτα…

Δίνοντας το στίγμα για την κίνηση του τελευταίου χρονικού διαστήματος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Παραγωγών Πωλητών Νομού Λασιθίου κ. Εριέττα Μπαγορδάκη τόνισε αρχικά «ότι η περίοδος του Πάσχα και της Μεγάλης Εβδομάδας δεν επέφερε την αναμενόμενη κίνηση. Κι όπως είθισται μετά από εορταστικές περιόδους, η κίνηση πέφτει περαιτέρω. «Παρ’ όλα αυτά την Τρίτη στην Σητεία η κίνηση ήταν αυξημένη. Βέβαια την προηγούμενη Τρίτη ήταν η αργία της Πρωτομαγιάς και δεν είχαμε Λαϊκή Αγορά στη Σητεία. Οπότε ο κόσμος μάλλον είχε ξεμείνει από λαχανικά κι έσπευσε να προμηθευτεί προϊόντα. Υπάρχει επάρκεια προϊόντων αυτή την περίοδο, δεδομένων και των αργιών που προηγήθηκαν και βέβαια όταν υπάρχει επάρκεια προϊόντων πέφτουν και οι τιμές είναι πολύ καλές, ο κόσμος εξυπηρετήθηκε και δήλωσε ευχαριστημένος και από τις τιμές, τις ποσότητες, την ποιότητα των προϊόντων της Λαϊκής».

Εν όψει και της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου, και οι επαγγελματίες της Λαϊκής Αγοράς, αναμένουν μίαν ακτίνα φωτός, μία αύξηση δηλαδή της κίνησης το επόμενο χρονικό διάστημα. «Ευελπιστούμε να υπάρξει μία αύξηση. Πάντα το καλοκαίρι αυξάνεται η δουλειά και η κίνηση, μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα. Ο Έλληνας βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και πλέον όλοι αναμένουν μία ανάσα μέσω του τουρισμού», πρόσθεσε.

Όλοι πλέον οι επαγγελματίες είναι εφοδιασμένοι με POS. Σε ό,τι αφορά την χρήση σημειώνονται κάποιες δυσκολίες, ειδικά στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Εκεί υπάρχει μία καθυστέρηση, ωστόσο θα μάθουμε και πιστεύω θα προσαρμοστούμε όλοι. Ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή του κόσμου τώρα στο ξεκίνημα και θεωρώ ότι στην πορεία όλα θα ομαλοποιηθούν», κατέληξε η κ. Μπαγορδάκη.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας