Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Η πρώτη πτήση τσάρτερ της φετινής τουριστικής σεζόν αφίχθη στο αεροδρόμιο της Σητείας

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2024/05/tsarter-sht-1.jpg

Η πρώτη πτήση τσάρτερ της φετινής τουριστικής σεζόν αφίχθη στο αεροδρόμιο της Σητείας το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μαΐου, από την Κοπεγχάγη της Δανίας, μεταφέροντας 150 επιβαίνοντες.

 Η συγκεκριμένη πτήση από την εταιρεία Nordic Leisure Travel Group (NLTG) θα πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση κάθε Πέμπτη, με την συντριπτική πλειοψηφία των επιβατών να διαμένουν στην πόλη της Σητείας κι ένα μικρό ποσοστό αυτών στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού.

Την Παρασκευή 17 Μαΐου αναμένεται και η δεύτερη πτήση και πάλι από τη Δανία από το τουριστικό γραφείο Apollo (με 181 επιβαίνοντες), η οποία επίσης θα διεξάγεται σε εβδομαδιαία βάση κάθε Παρασκευή. Και πάλι στη συντριπτική πλειοψηφία τους θα διαμένουν στην Σητεία κι ένα ποσοστό στις περιοχές του Παλαικάστρου και του Μακρύ Γιαλού.

Οι δύο πτήσεις θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τον υφιστάμενο σχεδιασμό μέχρι και τον Οκτώβριο. Αφορούν, όπως επισημαίνεται από τους αρμοδίους του ξενοδοχειακού τομέα, πελάτες που δεν είναι all inclusive (μόνο πρωινό). Αναμένεται μάλιστα η παρουσία τους να είναι αισθητή στην περιοχή και η συμβολή τους στην τόνωση της κίνησης και στα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας