Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ Τηλεφωνούν από δήθεν λογιστικό γραφείο και τάζουν... επιστροφή χρημάτων!

 https://www.cretalive.gr/sites/default/files/styles/article_image_1440x761/public/2023-06/apatithlefonikh.webp?itok=nLwQPvij

Νέα περίπτωση απάτης σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών

Τα μάτια τους...114 θα πρέπει να έχουν οι πολίτες όταν βλέπουν κλήσεις από άγνωστους τηλεφωνικούς αριθμούς.

Ένα παραπάνω στις "πονηρές" εποχές που διανύουμε με τους επιτήδειους να σκαρφίζονται κάθε λογής κόλπα στην προσπάθειά τους να εξαπατήσουν τον ανυποψίαστο κόσμο και να βγάλουν λεφτά.

Σε μία νέα περίπτωση, όπως καταγγέλθηκε στο Cretalive, πολίτης δέχθηκε τηλεφώνημα από πρόσωπο που με τρόπο ευγενικό και οικείο ζητούσε τους κωδικούς taxisnet με το πρόσχημα της επιστροφής χρημάτων ύψους 450 ευρώ από την Εφορία!

Το πρόσωπο αυτό προφασίστηκε ότι τηλεφωνεί από το λογιστικό γραφείο της ανυποψίαστης γυναίκας και με τρόπο μειλίχιο και αρκετά πειστικό, επιχείρησε να πάρει τους κωδικούς. Ευτυχώς, η γυναίκα ήταν υποψιασμένη και δεν ενέδωσε!

Οι αρχές καλούν τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί. Μέσα στα τόσα άγνωστα τηλεφωνικά νούμερα από τα οποία δεχόμαστε καθημερινά κλήσεις, καλό είναι να μην σηκώνουμε το τηλέφωνο στο νούμερο 6940654773 που έχει διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιήθηκε και σε άλλη περίπτωση απάτης...

Πηγή : Cretalive

Συνολικες προβολες σελιδας