Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Παλλασιθιώτικο και βροντερό «όχι» από το Σεληνάρι στο σχεδιαζόμενο «θάνατο» των νοσοκομείων (βιντεο-φωτο)

 

Όλο το Λασίθι ενωμένο σήμερα στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σεληνάρι,  διατράνωσε με αποφασιστικότατα την απόφασή του, να αντισταθεί με κάθε τρόπο, στον σχεδιαζόμενο υγειονομικό χάρτη  που προβλέπει την πλήρη υποβάθμιση όλων των νοσοκομείων, που θα λειτουργούν περίπου ως κέντρα διακομιδής  και μόνο, «υποταγμένα σε μια  νοσοκομειακή μονάδα στον Άγιο Νικόλαο.

Δεν είναι μόνο «το μέγα πλήθος και μέγα πάθος» που χαρακτηρίζουν τον σημερινό λασιθιώτικο ξεσηκωμό. Είναι και η ακύρωση στην πράξη της συνεχιζόμενης προσπάθειας από κυβερνητικά στελέχη και προσκείμενους σε αυτήν, να διασπαστεί το  ένα και  συμπαγές μέτωπο με ανάδειξη δήθεν «τοπικών συμφερόντων» αφού είναι φανερό, πως η κατάρρευση του ΕΣΥ  αφορά όλους μας.

«Οι ζωές ή τα κέρδη τους» είναι ένα από τα πολλά συνθήματα που ακούστηκαν από τον συγκεντρωμένο κόσμο και τους ομιλητές, σε μια υπογράμμιση της προσπάθειας κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας υπέρ επιχειρηματικών συμφερόντων.

Μεγάλη η συμμετοχή από τη Σητεία, με πολλούς να ανεβαίνουν στο βήμα και να παίρνουν το λόγο για να απευθυνθούν στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Οι  τρεις Πρωτοβουλίες πολιτών από Σητεία, Ιεράπετρα, Νεάπολη, ενωμένες, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, που ακούστηκε δυνατά και σίγουρα θα φτάσει εκεί που πρέπει.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

BINTEO -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Πηγή : Style 100Fm


 

BINTEO -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Συνολικες προβολες σελιδας