Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήριο 3ου Δημοτικού σχολείου Σητείας

 https://3dim-siteias.las.sch.gr/wp-content/uploads/2021/02/unnamed-1.jpg

 Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στον Δήμαρχο Σητείας κ. Ζερβάκη Γιώργο, το Σύμβουλο Τουρισμοὺ κ. Κεφάλα Σταύρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣ κ. Βασιλάκη Κωνσταντίνο για τις ενέργειές τους καθώς και τη διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας ΑΕGEAN για την ικανοποίηση του αιτήματος μας

και την προσαρμογὴ των αεροπορικών δρομολογίων από και προς το αεροδρόμιο της Σητείας για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής μας εκδρομής.
Η τροποποίηση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί διευκολύνει τη μετακίνηση 34 μαθητών και 5 εκπαιδευτικών του σχολείου μας στην Αθήνα στα πλαίσια συμμετοχής τους σε Διεθνές Δίκτυο σχολείων για την Αειφορία και το Περιβάλλον.


Προσδοκούμε σε συνέχιση της συνεργασίας μας καθὼς είμαστε βέβαιοι πως η προσαρμογή των δρομολογίων και η αποφυγή της πολύωρης οδικής μετακίνησης προς και από το αεροδρόμιο Ηρακλείου θα συμβάλει σημαντικὰ στην επιτυχία των εκπαιδευτικών επισκέψεων του σχολείου μας και στην ενίσχυση του αεροδρομίου της πόλης μας για την πραγματοποίηση τέτοιων εκπαιδευτικών ενεργειών.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Βασαρμίδη Ερωφίλη

Συνολικες προβολες σελιδας