Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Ευχαριστήριο στην Τράπεζα Πειραιώς Σητείας για τη δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού

 


Έπειτα από αίτημα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Σητείας «ο Μύσων» προς την Τράπεζα Πειραιώς και συγκεκριμένα στο Υποκατάστημα της Σητείας ανταποκρινόμενοι στο αίτημα μας προχώρησαν στη δωρεά εξοπλισμού προς τις σχολικές μονάδες της Σητείας.

Η υποχρηματοδότηση των σχολικών μονάδων και ειδικά των νηπιαγωγείων τα τελευταία χρόνια έχει ως αποτέλεσμα την απαρχαίωση εξοπλισμού και τις ελλείψεις. Έπειτα από ενημέρωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Σητείας «ο Μύσων» προς τους αρμόδιους ενημερωθήκαμε για την ανακαίνιση του καταστήματος της Σητείας και την παροχή του εξοπλισμού στις σχολικές μονάδες.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή της τράπεζας κ Χιώτη Ζαχαρία, καθώς και το προσωπικό της τράπεζας όπως και την υπεύθυνη Marketing της την κ Νταβέλου Σταυρούλα οι οποίοι παρείχαν τον εξοπλισμό της Τράπεζας Πειραιώς στα σχολεία της Σητείας εκφράζοντας την έμπρακτη στήριξή τους προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της περιφέρειάς μας.

Η προσφορά και η στήριξη δίνει τη δυνατότητα να αναπτύσσονται τέτοιες πρωτοβουλίες που στηρίζουν τα το πιο ευαίσθητο κομμάτι του κοινωνικού ιστού.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος         Η Γεν. Γραμματέας



Αλεξάκης Αλέξανδρος         Ζαχαριάδου Αγγέλα

Συνολικες προβολες σελιδας