Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Επιστροφή στη δράση το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο

 https://i0.wp.com/www.mirrorsports.gr/wp-content/uploads/2020/12/mpala.jpg?w=1200&ssl=1

Ξανά στα γήπεδο μετά από δύο έτη μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές της Α΄ κατηγορίας Λασιθίου με την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Αντώνης Καργιώτης» αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν μεγάλη υπομονή περιμένοντας να ξαναπατήσουν χορτάρι και να αγωνιστούν στην διοργάνωση της ΕΠΣΛ που τόσο πολύ υποβαθμίστηκε.

Έφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου να ξαναδούμε αγωνιστική δράση, με πολλούς αστερίσκους βέβαια σε επίπεδο οργάνωσης και ομαλής λειτουργίας και άπαντες εύχονται να διαψευστούν οι Κασσάνδρες και να έχουμε ένα ήρεμο πρωτάθλημα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις και πάνω από όλα τους παίκτες υγιείς χωρίς τραυματισμούς.

Η πρεμιέρα της Α΄ ΕΠΣΛ «Αντώνης Καργιώτης» περιλαμβάνει έξι παιχνίδια καθώς θα συμμετάσχουν 13 τελικά ομάδες μιας και ο ΠΑΟ Κρούστα απέσυρε τη συμμετοχή του την τελευταία στιγμή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια το Σάββατο και τρία την Κυριακή καθώς εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των διαιτητών ανάλογα πάντα με τις υποχρεώσεις τους στις εθνικές κατηγορίες.

Η πρεμιέρα δεν περιέχει κάποιο ντέρμπι κορυφής, σύμφωνα πάντα με την εικόνα για τη δυναμικότητα και τους στόχους των ομάδων. Βάσει ονομάτων και αίγλης ασφαλώς ξεχωρίζει η κυριακάτικη αναμέτρηση στο Μισεδάκειο με τον πάλε ποτέ ισχυρό ΟΦΙ των επαγγελματικών κατηγοριών να κάνει αναστροφή 180 μοιρών, ξεκινάει από το μηδέν και φιλοξενεί την ΑΕ Νεάπολης, που αποσκοπεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο άλλος θεωρητικά μεγάλος διεκδικητής του τίτλου Νίκη Σητείας, ταξιδεύει στο Καλό Χωριό για να παίξει με τον Πύργο, ενώ περιμένουμε να αποκομίσουμε μια ασφαλή εικόνα από τον ΑΟ Βραχασίου, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σκοπή.

Ας δούμε συνοπτικά το πρόγραμμα και τους διαιτητές της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 21/10/23

  • Γήπεδο Λακωνίων 16:00 ΑΕ Λακωνίων-ΑΟ Αναγέννηση, διαιτητής: Γεώργιος Φραγκιαδάκης, βοηθοί: Βασίλειος Ρεβένκο, Εμμανουέλα Αδαμάκη, παρατηρητής: Νικόλαος Συλιγνάκης
  • Γήπεδο Κρούστα 16:00 ΑΟ Κριτσάς-ΑΟΣΚ, διαιτητής: Μιχάλης Κοκοτάκης, βοηθοί: Δημήτριος Εγγλέζος, Ιωάννης Πατεράκης, παρατηρητής: Μαικ Έβανς
  • Γήπεδο Καλού Χωριού 16:00 ΑΟ Πύργος Κ.Χ.-Νίκη Σητείας, διαιτητής: Αργύρης Σιγανός, βοηθοί: Ζαχαριας Θεοδοσάκης, Μαρία Λαπιδάκη, παρατηρητής: Εμμανουήλ Παπαδάκης.

Κυριακή 22/10/23

  • Γήπεδο Ελούντας 16:00 Κόρφος Ελ.-ΑΟ Ίτανος Παλ. Διαιτητής: Δημήτριος Εγγλέζου, βοηθοί: Βασίλειος Ρεβένκο, Μαρια Λαπιδάκη, παρατηρητής: Μαικ Έβανς
  • Γήπεδο Σητείας 16:00 ΑΟ Σκοπής-ΑΟ Βραχασίου, διαιτητής: Γεώργιος Φραγκιαδάκης, βοηθοί: Ιωάννης Καφεσάκης, Θεοφάνης Φραγκιαδάκης, παρατηρητής: Εμμανουήλ Παπαδάκης.
  • Γήπεδο Μισεδάκειο 16:00 ΟΦΙ-ΑΕ Νεάπολης, διαιτητής: Ρωμανός Κυριακίδης, βοηθοί: Ζαχαρίας Θεοδοσάκης, Ιωάννης Πατεράκης, παρατηρητής: Νίκος Συλιγνάκης.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας