Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Συνάντηση Προέδρου του Συλλόγου Αποφοίτων Φοιτητών ΤΕΙ Κρήτης Αλέξανδρο Μπριτζολάκη με τον Χάρη Μαμουλάκη

 

Εργασιακή ομηρεία για χιλιάδες απόφοιτους ΤΕΙ

Τα προβλήματα που δημιουργούνται στους απόφοιτους των πρώην ΤΕΙ βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αποφοίτων Φοιτητών ΤΕΙ Κρήτης Αλέξανδρο Μπριτζολάκη.

Κατά την συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Χάρη Μαμουλάκη, συζητήθηκε το αδιέξοδο και το καθεστώς ιδιότυπης εργασιακής ομηρείας που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες χιλιάδες απόφοιτοι των πρώην Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, λόγω του ότι δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία αντιστοίχισης των πτυχίων τους.

«Την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ, χωρίς κανέναν επί της ουσίας έλεγχο, αναβαθμίζει τα ιδιωτικά κολέγια, διατηρεί σε καθεστώς εργασιακής ασάφειας και ομηρείας χιλιάδες απόφοιτους των πρώην ΤΕΙ» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Το νεοφιλελεύθερο σχέδιο της ΝΔ για την απαξίωση και την συρρίκνωση της Δημόσιας Παιδείας είναι γνωστό. Όπως είναι δεδομένη και η αντίδραση του συνόλου της ακαδημαϊκής κοινότητας. Για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, οι απόφοιτοι των πρώην ΤΕΙ, δεν είναι αόρατοι. Η δικαίωση των αγώνων τους, είναι μονόδρομος.».

 Ιraklionews

Συνολικες προβολες σελιδας