Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Συνάντηση Δημάρχου με τον Πρ/νο Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

foto

 

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης συναντήθηκε σήμερα στο Δήμο με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Αθανάσιο Κατσαγκόλη,  προκειμένου να συζητήσουν θέματα λειτουργίας των σχολείων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος σε θέματα Παιδείας κ. Γιώργος Αϊλαμάκης και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Μάνος Γαλετάκης.

Ο κ. Γαλετάκης ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις που έγιναν στα Γυμνάσια Τουρλωτής και Παλαικάστρου, ενώ τόνισε ότι ως άμεση προτεραιότητα είναι η κατασκευή μόνωσης στο Γυμνάσιο Χανδρά.

Ο κ. Κατσαγκόλης από την πλευρά του μετέφερε την ανησυχία των διδασκόντων  του ΕΠΑΛ για την καθυστέρηση της επίλυσης του στεγαστικού και ιδιαίτερα των αιθουσών των εργαστηρίων.

Ο κ. Δήμαρχος είπε ότι το ΕΠΑΛ Σητείας, πράγματι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και ενημέρωσε ότι ο Δήμος, από τις αρχές του προηγούμενου έτους, ανέθεσε πρωτοβάθμιο προσεισμικό έλεγχο του κτιρίου, τα αποτελέσματα του οποίου κατέδειξαν την αναγκαιότητα δευτεροβάθμιου ενδελεχούς προσεισμικού ελέγχου. Για το λόγο αυτό έχει ήδη υποβληθεί πρόταση στο πρόγραμμα « ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ » για τη χρηματοδότηση του εν λόγω ελέγχου και βρισκόμαστε σε αναμονή της αξιολόγησής της.   

Συνολικες προβολες σελιδας