Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Αλλαγή χώρου όπου θα διεξάγονται τα διαγνωστικά τεστ κορονοϊού στη Σητεία

 

Η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας συνεδρίασε υπό την προεδρία του Δημάρχου Γιώργου Ζερβάκη και επισημάνθηκε η αλλαγή του χώρου, στον οποίο πλέον διεξάγονται σε εβδομαδιαία βάση τα διαγνωστικά τεστ κορονοϊού.

Ως γνωστόν, μέχρι τώρα η διαδικασία φιλοξενούνταν στον χώρο των γραφείων του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά για τούτο ο κ. Ζερβάκης. Ωστόσο στο πλαίσιο της έναρξης της νέας κυνηγετικής περιόδου, η κινητικότητα και οι ανάγκες είναι αυξημένες στα γραφεία του Συλλόγου, επομένως έπρεπε να εξευρεθεί νέος χώρος για τη διενέργεια των τεστ.

«Πράγματι βρέθηκε στο χώρο του κολυμβητηρίου, όπου διαμορφώθηκε κατάλληλα μία αίθουσα, η οποία πληροί όλες τις προϋποθέσεις και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης τα rapid tests θα γίνονται στον συγκεκριμένο χώρο, όπου και θα μπορούν να προσέρχονται οι πολίτες που επιθυμούν.

Βάσει της υπάρχουσας ενημέρωσης, την τρέχουσα περίοδο παρατηρείται μία κάμψη του φαινομένου σε ό,τι έχει να κάνει με τα θέματα κορονοϊού. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση διότι είναι κάτι που εξελίσσεται -όπως βλέπουμε ανά περιόδους- και κάτι το οποίο -δυστυχώς- φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει και τη χειμερινή περίοδο», ανέφερε ο κ. Ζερβάκης.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας