Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Ανατολικής Κρήτης

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Ανατολικής Κρήτης, για μια ακόμη χρονιά, με την συμμετοχή 60 ενήλικων στελεχών της, στο Οροπέδιο Λασιθίου το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου 2021.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν στον συνεδριακό χώρο “Αντώνιος Βορεάδης” του δημαρχείου Οροπεδίου Λασιθίου στο Τζερμιάδο. Η διαμονή των συνέδρων έγινε στο “Καμπάνειο Ίδρυμα” και στο “Παπαδάκειο Σχολείο” που διαχειρίζεται ο πολιτιστικός σύλλογος “Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ”.

Η διοίκηση της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Ανατολικής Κρήτης από το Ηράκλειο, οι εκπρόσωποι καλεσμένοι του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων από την Αθήνα και οι σύνεδροι ενήλικα στελέχη από όλη την Κρήτη, έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για την περιοχή του οροπεδίου Λασιθίου, όσο και την φιλοξενία από τους παραπάνω φορείς και έφυγαν μετά τη λήξη του συνεδρίου με την υπόσχεση ότι σίγουρα στο μέλλον θα επιστρέψουν για την πραγματοποίηση κι άλλων διαφορετικών δραστηριοτήτων.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, κ. Γεώργιος Χουρδάκης με τον Περιφερειακό Έφορο Προσκόπων Ανατολικής Κρήτης, κ. Δημήτριο Ντεβέ

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την φιλοξενία τον δήμαρχο του Οροπεδίου Λασιθίου κ. Στεφανάκη Ιωάννη, τον Αντιδήμαρχο τουρισμού κ. Γερακάκη Νικηφόρο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Πλευράκη Δημήτριο, καθώς η προσφορά τους και η γενναιοδωρία τους τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή, παροχή γεύματος και υλικών, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ομοίως, ευχαριστούμε και την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου κα. Πιταροκοίλη Μαρία, για την διαμονή καθώς και για την παροχή βοήθειας σε ότι χρειάστηκε.

Τέλος, ευχαριστούμε τον αρχηγό της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης, κ. Φουντούλη Γιάννη, για την παρέμβασή του στο συνέδριο μας.

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

Ντεβές Δημήτριος

Περιφερειακός Έφορος

Προσκόπων Ανατολικής Κρήτης

 

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας