Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Κρήτη - Επέτρεψε την είσοδο σε ανεμβολίαστο και το πλήρωσε

Επέτρεψε την είσοδο σε ανεμβολίαστο και το πλήρωσε

 

Συνεχίστηκαν την Παρασκευή οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 7 ημέρες επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καφετέριας στα Χανιά ο οποίος κατελήφθη στη διάρκεια του ελέγχου από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να έχει επιτρέψει την είσοδο στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος σε ανεμβολίαστο πελάτη. Πρόστιμο βεβαιώθηκε και στον πελάτη. Το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κρήτη συνολικά 2.412 έλεγχοι και τα περισσότερα πρόστιμα που επιβλήθηκαν αφορούσαν στη μη χρήση μάσκας.

Αναλυτικότερα, στο Ρέθυμνο βεβαιώθηκαν δύο πρόστιμα σε υπαλλήλους σούπερ μάρκετ οι οποίοι δεν φορούσαν μάσκα. Στο Ηράκλειο για την ίδια παράβαση επιβλήθηκαν συνολικά 6 πρόστιμα σε εργαζόμενους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Λασίθι οι αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο, επίσης για τη μη χρήση μάσκας σε έναν επιβάτη ταξί, σε έναν πελάτη σούπερ μάρκετ καθώς και σε δύο υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στα Χανιά τέλος επιβλήθηκαν ένα πρόστιμο σε υπάλληλο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας και άλλα δύο στους ιδιοκτήτες ενός αρτοποιείου κι ενός οπωροπωλείου για ανάρτηση λανθασμένης πινακίδας με τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό εξυπηρετούμενων πελατών.

Πηγή : Cretalive

Συνολικες προβολες σελιδας