Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Μικρά και μεγάλα ψέματα μεταξύ Φίλων για την δωρεά της ΤΕΡΝΑ

 

Αν έπεσε στην αντίληψη σας μια ευχαριστήρια επιστολή -ανακοίνωση της αναπληρώτριας διοικήτριας του Νοσοκομείου Σητείας προς την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, τότε θα έχετε μάθει πως η δωρεά της εταιρίας, που είχε προκαλέσει τριβές ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας , ο οποίος επιλέχτηκε να είναι ο αποδέκτης της δωρεάς , έγινε κανονικά και ολοκληρώθηκε επιτυχώς-για αυτό εξάλλου και η Μαρία Δαρατσιανού ευχαριστεί την εταιρία.

Η ΤΕΡΝΑ δώρισε, με την μορφή χορηγίας, έργο 7χιλιαδων ευρω και κάτι, με την κατασκευή δυο στεγάστρων για τους ασθενείς και την διασύνδεση κτιριακών εγκαταστάσεων.

Αξιοσημείωτο, είναι πως σε αυτήν την ευχαριστήρια ανακοίνωση, δεν γίνεται καμία αναφορά στον Σύλλογο, ο οποίος ταλανίστηκε και εσωτερικά με αυτήν την δωρεά και την αποδοχή της από το προεδρείο.
Η τελευταία θέση που εκφράστηκε από τον πρόεδρο του ΣΦΝ ήταν, πως δεν θα γινει αποδεκτή η δωρεά, εφόσον η κοινωνία της Σητείας αντιδρά.

Πρέπει να σημειώσουμε εδώ, πως είχαμε ως STYLE 100 επικοινωνία με την ΤΕΡΝΑ, μετά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου και ενημερωθήκαμε πως το έργο προχωρά κανονικά. Κάτι, που αποδείχθηκε πως είναι αλήθεια.

Δεν θα μπούμε στην ουσία του θέματος, αλλά δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε την ΤΕΡΝΑ. Είναι μια εταιρία που κινείται έξυπνα , φυσικά για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της. Και έχει επιλέξει να αποκτήσει κοινωνικό πρόσωπο, μέσα από τέτοιες παρόμοιες δράσεις.
Αν θέλετε λίγο παρασκήνιο της υπόθεσης, υπάρχει και είναι μεγάλο και έχει ονοματεπώνυμα.
Υπενθυμίζοντας σε όλους πως το Νοσοκομείο Σητείας, όπως και όλα τα υπόλοιπα του Λασιθίου, υπάγονται διοικητικά στον Αγιο Νικόλαο, θα σας πούμε πως υπήρξε απροθυμία (το λέμε κομψά) ανάληψης ευθύνης για την κατασκευή αυτή από τους αρμόδιους στην Σητεία.
Οπότε, η ΤΕΡΝΑ δέχτηκε «συμβουλές» να κατευθυνθεί εκεί και να πάρει το ΟΚ.
Πράγμα, που σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, έγινε έτσι ακριβώς.

Ετσι φτάσαμε στην ολοκλήρωση του έργου και μπήκαν στο περιθώριο οι αντιδράσεις , ενώ εξαφανίστηκε ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου , που με αυτήν την διαδικασία «Πόντιου Πιλάτου» που επιλέχτηκε, όχι απλώς «νίπτει για χείρας του», αλλά δεν υπάρχει πουθενά !

Και μένουμε να αναζητούμε ψύλλους στα άχυρα. Δηλαδή, την αλήθεια.

 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 Πηγή : tyle 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας